Skip to main content

Is je (externe) harde schijf, USB-stick of SD-kaart niet meer te benaderen en je ziet hem nog wel op je computer staan? Dan is er waarschijnlijk sprake van een softwarematige fout op uw schijf/ stick. Heb je per ongeluk data verwijderd of is je harde schijf per ongeluk geformatteerd? Geen nood! Je redding is nabij!  Thuis in computers kan een analyse voor je doen en achterhalen waar de fout zit. Het kan wel zijn dat je schijf/ stick niet meer zal werken verder. Mocht de analyse goed zijn, dan is er goede hoop dat je data hersteld kan worden. Hieronder staan de tarieven voor het uitvoeren van  data recovery voor je schijf/ stick:

– Analyse, diagnose en herstel van data SD-kaart/ USB-stick tot 64GB – € 29,95 (incl. btw)

– Analyse, diagnose en herstel van data SD-kaart/ USB-stick groter dan 64GB – € 49,95 (incl. btw)

– Analyse, diagnose en herstel van data harde schijf tot 250GB aan data – € 99,95 (incl. btw)

– Analyse, diagnose en herstel van data harde schijf tot 500GB aan data – € 119,95 (incl. btw)

– Analyse, diagnose en herstel van data harde schijf tot 1TB aan data – € 139,95 (incl. btw)

Voor meer dan 1TB aan data komt er € 17,50 per 500GB bij.

Mocht uiteindelijk blijken dat de harde schijf een fysiek defect heeft, dan kan deze doorgestuurd worden naar Stellar Data Recovery voor herstel van data. Kijk hier voor meer informatie.

Vragen? Je kunt je algemene vragen en servicevragen altijd stellen via mail. Bij spoedgevallen kun je bellen met: 06 -18066383. Krijg je geen gehoor, spreek dan de voicemail in en je wordt, op werkdagen, zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Bel me terug