Skip to main content

Tarieven

Thuis in computers werkt volgens onderstaande tarieven indien je problemen hebt met je computer, laptop of andere aanverwante zaken:

Indien je problemen hebt met je computer en je geeft Thuis in computers opdracht tot het oplossen van het probleem, dan geldt voor de eerste twee uur een uurtarief van € 32,50.

Elk uur langer dan 2 uur volgt per uur een uurtarief van € 30,-. Thuis in computers werkt volgens het ‘No cure, No pay’-principe. Mocht Thuis in computers het probleem niet kunnen verhelpen, dan ben je Thuis in computers ook niets verschuldigd. Uitzondering hierop zijn de analysekosten voor data recovery.

Thuis in Computers is gevestigd in Arnhem. Onafhankelijk van welke regio waar je woont, hanteert Thuis in computers geen voorrijkosten tot 20 km. Na 20 km volgt een tarief van € 0,19 per km.

Pakketten:

Wij hanteren voor een aantal werkzaamheden een vast bedrag. Het maakt niet uit hoe lang Thuis in computers bezig is met de werkzaamheden, je betaalt altijd het vaste bedrag. Onderstaande pakketten zijn mogelijk bij Thuis in computers:

  • Installatie van een (draadloos) netwerk  € 47,-
  • Installatie van Windows  € 47,-
  • Assembleren van je computer  € 47,-
  • Opzetten van je website  vanaf € 299,95*
  • Onderhoud van je website per maand  € 8,95  of € 87,50**

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

* Thuis in computers kan voor je de hosting regelen, hiervoor wordt jaarlijks een bedrag van € 32,50 gerekend. Dit is inclusief registratie van uw domeinnaam en opslag op een gehoste server. 
** Dit bedrag is per jaar bij betaling in een keer.

Vragen? Je kunt je algemene vragen en servicevragen altijd stellen via mail. Bij spoedgevallen kun je bellen met: 06 -18066383. Krijg je geen gehoor, spreek dan de voicemail in en je wordt, op werkdagen, zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Bel me terug