Kaspersky Internet Security for Mac 1-Mac 1 year

35,17

Artikelnummer: KL1222BCAFS Categorieën: ,

Beschrijving

Kaspersky Internet Security for Mac
Nu meer en meer mensen Macs en andere apparaten van Apple gebruiken, is de hoeveelheid malware voor de Mac snel toegenomen, evenals het aantal cybercriminelen dat zich richt op Mac-gebruikers – om hun data, identiteit en geld te stelen. Een eenvoudig anti-virusproduct is niet voldoende om jou, je kinderen en je gevoelige informatie goed te beschermen. Kaspersky Internet Security for Mac heeft een gebruiksvriendelijke, op de Mac afgestemde interface en is geoptimaliseerd om je in realtime te beschermen tegen malware gericht op zowel Mac als pc, zodat je beschermd bent tegen geavanceerde internetdreigingen en cybercriminaliteit… allemaal zonder merkbare invloed op de prestaties van je Mac.
Bescherming tegen malware voor de Mac… en meer
Omdat veel malware inmiddels is gericht op het besturingssysteem van de Mac – en Macs ook kunnen worden gebruikt om pc-virussen te verspreiden – is Kaspersky Internet Security for Mac ontwikkeld om meer te bieden dan alleen anti-virusbescherming voor de Mac.
Bescherming tegen internetdreigingen
Welk type computer je ook gebruikt om toegang te krijgen tot internet… het blijft hetzelfde internet, met dezelfde dreigingen.  Bij geraffineerde phishingaanvallen, waarbij bijvoorbeeld wordt geprobeerd om je gebruikerswachtwoorden en creditcardgegevens te stelen, zijn Macs net zo kwetsbaar als andere computers.
Voorkomen van diefstal van gevoelige gegevens, waaronder je identiteit
Identiteitsdiefstal kan cybercriminelen veel geld opleveren – en slachtoffers veel ellende.  Kaspersky Internet Security for Mac bevat de Virtueel toetsenbord-technologie van Kaspersky.
Je kinderen veilig online
Internet bevat allerlei verborgen gevaren, zeker voor kinderen. Ouderlijk toezicht is dan ook een onmisbaar onderdeel van een effectief beveiligingssysteem voor de Mac.  Kaspersky Internet Security for Mac bevat de gebruiksvriendelijke technologie voor ouderlijk toezicht.
Behoud van de prestaties van je Mac
Het beschermen van je data, identiteit en kinderen moet niet ten koste gaan van de prestaties van je Mac.  Kaspersky Internet Security for Mac is geoptimaliseerd om je Mac te beschermen.
Geavanceerde beveiliging voor de Mac met een gebruiksvriendelijke, op de Mac afgestemde interface
Omdat Kaspersky Internet Security for Mac het vertrouwde uiterlijk van een Mac-programma heeft, is het uiterst gebruiksvriendelijk:
  • Belangrijke functies en de beveiligingsstatus zijn eenvoudig toegankelijk
  • Volledige ondersteuning van de laatste OS X-versies en alle vereisten van een Retina-display

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaspersky Internet Security for Mac 1-Mac 1 year” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *